Termeni de utilizare eBalancedScorecard.ro

 

Sumar

 

Utilizarea site-ului eBalancedScorecard.ro implica respectarea acestor Termeni de utilizare. La fiecare folosire a eBalancedScorecard.ro confirmati acordul dumneavoastra cu acesti Termeni.

Continutul disponibil pe site-ul web eBalancedScorecard.ro este proprietatea unica a eab group Pty. Ltd. ("eab group") si este protejat prin legea drepturilor de autor, legea marcilor inregistrate si alte legi care au in vedere dreptul proprietatii intelectuale.

Cu exceptia cazurilor in care exista un acord scris, continutul detinut de eab group si accesibil cu ajutorul site-ului eBalancedScorecard.ro poate fi descarcat, afisat, imbunatatit si copiat doar pentru uzul personal, necomercial, prin intermediul computerului dumneavoastra de acasa sau de la birou.

Sunteti de acord cu a nu reproduce, transmite, distribui, vinde, publica, difuza, pune in circulatie ori a face cunoscute in orice fel informatiile accessible pe site-ul eab group, fara a avea mai intai acordul scris aleab group.

Toate informatiile publicate pe site-ul  eBalancedScorecard.ro trebuie tratate ca fiind private si confidentiale intrucat publicarea acestor informatii pe site-ul eBalancedScorecard.ro nu precizeaza ca ele tin de domeniul public. Aceste informatii nu pot fi facute publice fara permisiunea scrisa a eab group.

Orice reproducere, retransmitere, distribuire, vanzare, publicare, difuzare sau punere in circulatie a informatiilor primite prin intermediul site-ului eBalancedScorecard.ro, fara acordul scris explicit aleab group, va fi considerata ilegala si pedepsită ca atare.

 

Definitii

 

„Serviciile" se refera la furnizarea de catre site-ul eBalancedScorecard.ro de informatii referitoare la diverse aspecte ce tin de managementul performantei, incluzand, dar nelimitandu-se doar la liste de Indicatori Cheie de Performanta documentati, link-uri relevante, articole si alte resurse.

„Site-uri" se refera la www.ebalancedscorecard.ro,www.ebsc.ro,www.eabgroup.com.ausiwww.acumenintegrat.ro si la toate extensiile legate de aceste domenii web.

"Noi", "ne" sau " al nostru" se refera la eab group Pty. Ltd., in calitate de proprietar al eBalancedScorecard.ro si la S.C. Acumen Integrat SRL (Acumen Integrat), in calitate de administrator al eBalancedScorecard.ro.

"Dumneavoastra" sau "ale dumneavoastra" se refera la partea care cauta sa acceseze si sa utilizeze materialele si/sau serviciile in conformitate cu acesti Termeni.

 

 

 

1.     DESCRIEREA SERVICIULUI SI ACCEPTAREA

 

eBalancedScorecard.ro este o platforma pentru integrarea cunostintelor de managementul performantei, proprietate exclusiva a eab group, aflata in administrarea Acumen Integrat. Pentru a asigura o experienta benefica tuturor membrilor eBalancedScorecard.roeab group si Acumen Integrat pretind ca toti utilizatorii sa respecte termenii si conditiile prezentate in aceasta sectiune de Termeni de utilizare. Vizitand eBalancedScorecard.ro (indiferent daca sunteti sau nu membru al comunitatii online) sau folosind oricare dintre Serviciile eBalancedScorecard.rosau dintre Site-uri, inseamna ca ati acceptat acesti Termeni. Va rugam sa acordati un moment citirii cu atentie a acestor Termeni, intrucat contin informatii importante referitoare la drepturile si obligatiile dumneavoastra in ceea ce priveste folosirea site-ului eBalancedScorecard.ro. Daca aveti intrebari sau comentarii legate de acesti Termeni, va rugam sa ne contactati prin email laoffice@acumenintegrat.com.

 

2.     MODIFICARI ALE TERMENILOR DE UTILIZARE A eBalancedScorecard.ro

 

eBalancedScorecard.ropoate modifica acesti Termeni de utilizare in orice moment si fara nicio notificare prealabila, insa orice modificare va fi facuta cunoscuta imediat prin publicarea noilor Termeni pe site-ul eBalancedScorecard.romai exact, la http://www.ebalancedscorecard.ro/termeni-de-utilizare.html. Orice accesare a site-ului eBalancedScorecard.ro sau utilizare a Serviciilor eBalancedScorecard.ro de pe oricare dintre Site-uri dupa ce noii Termeni au fost publicati semnifica acordul dumneavoastra in legatura cu aceste schimbari.

 

3.     ACCESUL SI UTILIZAREA SERVICIILOR eBalancedScorecard.ro

 

Continutul site-ului eBalancedScorecard.ro cuprinde o combinatie de continut dezvoltat de echipa noastra editoriala si unul creat de membrii comunitatii online. Tot continutul de pe site-ul eBalancedScorecard.ro este protejat de legea dreptului de autor a eab group si a altor furnizori de continut. Materialele publicate pe eBalancedScorecard.ro pot suferi anumite limitari de utilizare, reproducere si/sau difuzare anuntate. Dumneavoastra aveti responsabilitatea aderarii la aceste limitari daca descarcati sau incarcati asemenea materiale.

Nu puteti modifica, publica, transmite, participa la transferul sau la vanzarea de continut, reproduce, crea lucrari derivate pornind de la acest continut, distribui, afisa public sau folosi in orice fel continutul de pe site-ul eBalancedScorecard.ro, in parte sau in intregime, in afara legilor clare ale utilizarii garantate dumneavoastra de fiecare licenta. Daca descarcati sau imprimati o copie a oricarui tip de continut de peeBalancedScorecard.ro cu scopul uzului personal, trebuie sa aveti in vedere toate drepturile de autor si alte notificari de proprietate continute de acestea. Nu puteti altfel folosi, reproduce, afisa public, sau distribui astfel de continut in niciun fel pentru niciun scop public sau comercial cu exceptia cazului in care aceasta utilizare este garantata in mod expres de o licenta specifica. 

In situatia in care ati fost de acord sa platiti si ati platit pentru accesul la continutul "premium" sau "restrictionat" sau cu mentiunea "Proprietate Intelectuala" de pe Site-uri ("continut premium"), dreptul de acces la asemenea continut premium este valabil numai pentru perioada de abonament, perioada care incepe cu data de plata confirmata. Orice drept de folosire a continutului premium garantat de acesti Termeni de utilizare inceteaza sa mai fie valabil odata cu expirarea abonamentului sau cu incetarea calitatii dumneavoastra de membru,  in oricare dintre situatii care survine prima.

 

3.1. Responsabilitatile dumneavoastra

 

Aveti dreptul sa utilizati Serviciile eBalancedScorecard.ro doar in scop legal si autorizat. Va este interzisa folosirea Serviciilor eBalancedScorecard.ro intr-o modalitate care:

 

       

  • incalca drepturile unei terte parti, inclusiv brevetele acestei parti sau brevetele de inventie, marci comerciale, secrete comerciale, drepturi de autor, publicitate sau alte drepturi de proprietate sau de proprietate intelectuala;
  • se foloseste de forme neautorizate de accesare a Serviciilor site-uluieBalancedScorecard.ro
  • acceseaza Serviciile eBalancedScorecard.ro prin orice sistem automat, inclusiv "roboti", "paienjeni" sau "cititori offline" (altele decat motoarele de cautare obisnuite folosite pentru singurul scop de a crea, doar in masura necesara, indecsi de cautare accesibili publicului - insa nu pentru depozitare sau arhivare de date - a Serviciilor eBalancedScorecard.ro)

  • se incearca, indiferent de succes sau nu, sa se introduca virusi sau diferite coduri daunatoare computerului (malware, spyware, troieni etc.), fisiere sau alte programe care intrerup, distrug sau limiteaza functionalitatea oricarui software sau hardware, ori a echipamentului de telecomunicatii;
  • se incearca deteriorarea, dezactivarea, suprasolicitarea, avarierea sau obtinerea de acces neautorizat de la serverele eBalancedScorecard.ro sau de la reteaua computerului, de la site-ul eBalancedScorecard.ro in sine sau de la conturile utilizatorilor;
  • se incearca sustragerea de informatii personale de pe eBalancedScorecard.rode la eab group sau de la Acumen Integrat.
  • implica un comportament care este perceput ca infractiune penala in tara dumneavoastra sau se incurajeaza comportamentul care s-ar constitui intr-o infractiune ori care ar da nastere raspunderii civile de orice fel;
  • incalca acesti Termeni, indrumarile sau orice alta informare publicata pe site-ul eBalancedScorecard.ro;
  • intervine in utilizarea Serviciilor eBalancedScorecard.ro de care se bucura alta persoana.

 

3.2. Fara Spam-uri/Comunicari Nesolicitate

 

Este interzisa utilizarea Serviciilor eBalancedScorecard.ro pentru a strange informatii despre utilizatori cu scopul de a le trimite ori de a facilita sau incuraja trimiterea de mail-uri nesolicitate, spam-uri sau comunicari nesolicitate. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca apelam la remedii de ordin tehnic pentru a preveni astfel de mailuri nesolicitate sau alte comunicari de la intrare, utilizare sau ramase in computerul nostru sau in retelele de comunicatie.

 

3.3. Suspendare/Intrerupere

 

Desi acest lucru nu este de dorit, e posibil sa consideram necesare modificarea, suspendarea sau intreruperea – temporara sau permanenta – a unora sau a tuturor Serviciilor eBalancedScorecard.ro in orice moment si fara nicio notificare prealabila. Este important sa intelegeti ca eBalancedScorecard.ro nu va fi raspunzator pentru vreo modificare, suspendare sau intrerupere a Serviciilor eBalancedScorecard.ro.

 

4.     CALITATEA DE MEMBRU

 

Exista posibilitatea ca din cand in cand sa oferim diferite caracteristici care necesita inregistrarea pe site sau crearea unui cont de utilizator al eBalancedScorecard.ro. Indifirent cand alegeti sa va inregistrati sau sa va creati un cont la noi, acesti termeni aditionali si aceste conditii se vor aplica.

 

4.1. Securitatea contului

 

Toate informatiile necesare inregistrarii pe care le trimiteti trebuie sa fie corecte si actualizate. Va rugam sa va pastrati parola confidentiala. Nu trebuie sa o divulgati niciunui reprezentant al oricarui Site. Sunteti raspunzator pentru toate activitatile desfasurate pe Site cu contul dumneavoastra, inclusiv pentru utilizarea neautorizata a unei terte persoane. Nu trebuie sa va dezvaluiti parola nici unei terte persoane. Va rugam sa ne contactati la office@acumenintegrat.comcu mesajul "Incalcarea Securitatii Contului" de indata ce aflati sau suspectati orice folosire neautorizata a contului dumneavoastra.

 

4.2. Rezilierea

 

Va puteti rezilia contul contactandu-ne laoffice@acumenintegrat.com cu mesajul "Cerere de reziliere a contului", specificand detaliile contului in email.

Ne rezervam dreptul de a va anula contul sau posibilitatea utilizarii Serviciilor eBalancedScorecard.ro in orice moment fara nicio notificare prealabila sau obligatie daca  eBalancedScorecard.ro constata intr-un mod absolut discret ca ati incalcat acesti Termeni, ati incalcat vreo lege, regula sau reglementare ori v-ati angajat intr-un comportament inadecvat. De asemenea, ne rezervam dreptul de a va rezilia contul sau accesul la Serviciile eBalancedScorecard.ro in cazul in care utilizarea site-ului de catre dumneavoastra reprezinta o povara prea mare pentru retelele sau serverele noastre. In eventualitatea anularii de catre noi a acestor Termeni, in temeiul acestui paragraf, va pierdeti dreptul la orice fel de rambursare a taxelor si tarifelor platite de dumneavoastra.

 

5.     COLECTAREA SI UTILIZAREA DE DATE PERSONALE

 

Pentru informatii legate de politicile si practicile site-ului eBalancedScorecard.ro in ceea ce priveste colectarea si utilizarea de informatii personale, va rugam sa cititi rubrica Politica de confidentialitate aeBalancedScorecard.ro pe care o gasiti lahttp://www.ebalancedscorecard.ro/confidentialitate.html. Politica de confidentialitate este incorporata ca referinta si face parte din acesti Termeni. Astfel, declarandu-va de acord cu acesti Termeni, sunteti de acord ca prezenta dumneavoastra pe Site-ul eBalancedScorecard.ro si utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciilor eBalancedScorecard.ro sau a oricaruia dintre Site-uri sunt reglementate de Politica de confidentialitate a eBalancedScorecard.ro aflata in vigoare la momentul utilizarii.

 

6.     COMENTARIILE UTILIZATORILOR, REVIZUIRI SI ALTE MATERIALE

 

6.1.Materialele publicate de dumneavoastra

 

Ca parte a Serviciilor eBalancedScorecard.ro, membrii comunitatii online pot avea oportunitatea de a publica, transmite, adauga sau transmite in alt mod comentarii sau diverse materiale.

Este interzisa transmiterea de informatii care: (a) nu sunt potrivite pentru sau in domeniul subiectiloreBalancedScorecard.ro; sau (b) cer in mod nejustificat dezvaluirea identitatii unei alte persoane. Nu sunteti obligat sa furnizati informatii cu caracter personal in mesajele dumneavoastra si tine de alegerea dumneavoastra daca decideti sau nu sa postati informatii personale precum numele intreg, adresa de email, numarul de telefon sau adresa locatiei.

Sunteti de acord sa platiti toate redeventele, taxele sau alte plati datorate unei terte persoane ca urmare a vreunei publicari pe care o faceti. eBalancedScorecard.ro va elimina, in mod absolut discret, unele sau toate partile din continutul trimis de dumneavoastra fara a va anunta in prealabil in cazul in care a fost avertizat ca acestea incalca dreptul proprietatatii intelectuale a unei terte persoane sau alte drepturi. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca eBalancedScorecard.ro nu va garanteaza confidentialitatea in ceea ce priveste informatiile trimise de dumneavoastra si trebuie sa va asumati faptul ca acestea vor fi accesibile domeniului public.

 

6.2. Informatiile de la terte persoane

 

In ciuda acestor restrictii, va rugam sa fiti constienti de faptul ca unele dintre materiale sau contributii ale membrilor ("materialele utilizatorilor") pot fi nedorite, ilegale, inexacte sau inadecvate.eBalancedScorecard.ro nu isi insuseste materialele utilizatorilor. Materialele utilizatorilor care sunt disponibile pe site-ul eBalancedScorecard.ro nu reflecta opiniile sau politicile site-ului, ale eab group sau ale Acumen Integrat. In niciun caz eab group sau Acumen Integrat nu isi vor asuma responsabilitatea sau raspunderea pentru materiale ale vreunui utilizator. Sunteti de acord sa renuntati la orice drepturi legale sau echitabile sau despagubiri pe care credeti ca le puteti pretinde de laeBalancedScorecard.ro, eab goup sau de la Acumen Integrat cu privire la asemenea materiale ale utilizatorilor. Daca aveti cunostinta de cazuri de materiale ale utilizatorilor care sunt necorespunzatoare, va rugam sa ne anuntati contactandu-ne la office@acumenintegrat.com cu mesajul: „Materiale inadecvate ale utilizatorilor".

 

7.     SITE-URI LEGATE (LINKED WEBSITES) SI PUBLICITATE

 

7.1.Site-urile unei terte parti

 

Daca furnizam link-uri ale altor site-uri nu implica faptul ca eBalancedScorecard.ro, eab group sauAcumen Integrat administreaza, controleaza, sustin, aproba sau sunt in vreun alt fel in legatura cu aceste site-uri. Cand accesati un link pe care il gasiti in cadrul Serviciilor eBalancedScorecard.ro, nu veti fi anuntat ca ati parasit un Site si ca sunteti supusi termenilor si conditiilor (inclusiv politicilor de confidentialitate) ale site-ului la care ati ajuns. In unele cazuri poate fi mai putin evident decat in altele ca ati parasit un Site si ca ati ajuns la altul. Va rugam sa acordati atentie si sa cititi termenii de utilizare si politicile de confidentialitate ale oricarui site inainte sa furnizati orice fel de informatii confidentiale sau sa va angajati in vreo tranzactie. Nu va puteti baza pe acesti Termeni pentru utilizarea oricarui alt site.

Folosindu-va de Serviciile eBalancedScorecard.ro, admiteti si sunteti de acord cu faptul ca nicieBalancedScorecard.ro, nici eab group si nici Acumen Integrat nu sunt responsabili sau raspunzatori pentru orice continut sau alte materiale gazduite sau oferite de catre oricare alt site tert sau pentru utilizarea de catre dumneavoastra a oricarui alt site chiar daca acesta a fost accesat din cadrul eBalancedScorecard.ro.

 

7.2.  Publicitate

 

eBalancedScorecard.ro nu este raspunzator pentru reclamele sau pentru orice alt material al unei terte parti postate pe oricare dintre Site-uri sau pentru produsele si Serviciile oferite de astfel de agentii de publicitate. Sunteti de acord sa renuntati la orice drepturi legale sau echitabile sau la despagubirile pe care credeti ca le puteti pretinde de la eBalancedScorecard.ro sau de la eab group cu privire la astfel de agentii de publicitate, produse sau Servicii.

 

8.     MARCI INREGISTRATE

 

eBalancedScorecard.ro, logo-ul site-ului eBalancedScorecard.ro, http://www.ebalancedscorecard.ro si alte marci ale eBalancedScorecard.ro, reprezentari grafice, logo-uri, scripturi sau sunete sunt marci inregistrate ale site-ului eBalancedScorecard.ro, in proprietatea eab group. Niciuna dintre marcile inregistrate sau insemne nu pot fi copiate, descarcate sau exploatate in vreun fel fara a obtine mai intai acordul scris al site-ului eBalancedScorecard.ro.

 

9.     RENUNTAREA LA GARANTII, LIMITAREA RASPUNDERII SI DESPAGUBIRI

 

Sunteti de acord ca prin utilizarea Serviciilor eBalancedScorecard.ro va asumati orice risc. ServiciileeBalancedScorecard.ro, inclusiv site-ul eBalancedScorecard.ro si celelalte Site-uri, continutul, materialele utilizatorilor si orice alte materiale sau informatii continute sau furnizate prin intermediul Site-urilor sunt furnizate "ca atare" si in masura permisa de lege. De asemenea, acestea sunt furnizate fara niciun fel de garantii, fie ele explicite sau implicite. Fara a limita cele mentionate mai sus,eBalancedScorecard.ro nu face garantii de conformitate cu anumite scopuri sau garantii care sa va asigure ca Serviciile eBalancedScorecard.ro nu vor fi intrerupte, lipsite de virusi sau de alte componente daunatoare sau ca vor fi precise, fara erori sau sigure.

eBalancedScorecard.roeab groupAcumen Integrat, respectivele lor filiale, licentiatori, functionari, directori, angajati sau agenti (generic "partile eBalancedScorecard.ro") nu vor fi in niciun caz raspunzatori pentru niciun fel de daune, fie ele directe, indirecte, punitive, accidentale, speciale, subsecvente etc., incluzandu-se de asemenea, pierderile de profit, de venituri sau economii care decurg din sau sunt in vreun fel legate de utilizarea Serviciilor eBalancedScorecard.ro (incluzand orice fel de informatii, produse sau Servicii promovate de, obtinute sau furnizate prin intermediul Site-urilor) indiferent daca se bazeaza pe contract, prejudiciu, stricta raspundere sau alta teorie, si chiar daca partileeBalancedScorecard.ro au fost avertizate asupra posibilitatii inregistrarii unor pierderi. Sunteti de acord sa aparati, sa despagubiti si sa exonerati partile eBalancedScorecard.ro de orice fel de obligatii, pretentii, daune, cheltuieli (inclusiv de costurile si taxele rezonabile de avocat) si alte pierderi care decurg din sau sunt intr-un anume fel legate de incalcarea sau de pretinsa incalcare de catre dumneavoastra a acestor Termeni si de utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciilor eBalancedScorecard.ro.

 

10.  NOTIFICARI SI PROCEDURI PRIVIND RECLAMATIILE REFERITOARE LA INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR

 

In masura in care considerati ca vreun continut, material al utilizatorilor sau alte informatii furnizate prin intermediul Serviciilor eBalancedScorecard.ro, inclusiv printr-un link, incalca drepturile dumneavoastra de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, va invitam sa contactatieBalancedScorecard.ro cu reclamatia de incalcare a drepturilor, formulata in conformitate cu setul de proceduri de mai jos.

Noi vom procesa fiecare notificare privind presupusele incalcari ale eBalancedScorecard.ro si vom lua masurile corespunzatoare in conformitate cu legile de proprietate intelectuala. Notificarea referitoare la incalcarea drepturilor de autor ar trebui trimisa prin email site-ului eBalancedScorecard.ro. Ne puteti contacta si prin posta, la urmatoarea adresa:

 

Acumen Integrat

Aleea Detunata 1-3, Complex Mercur Gheorgheni

400434, Cluj-Napoca

Cluj, Romania

Tel/Fax: +40 264 414 360

 

Pentru eficienta, notificarea trebuie sa fie scrisa si sa contina urmatoarele informatii:

 

a)     o semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele proprietarului dreptului pertinent de proprietate intelectuala;

b)    o descriere a activitatii sau a dreptului de proprietate intelectuala care pretindenti ca a fost incalcat;

c)     o descriere a locului in care se gaseste pe eBalancedScorecard.ro materialul in cauza, descriere care sa fie suficienta incat sa permita identificarea si sa localizarea materialului;

d)    date referitoare la cum anume va pute contacta, precum adresa dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de email;

e)     o declaratie a dumneavoastra cum ca aveti o convingere de buna-credinta ca utilizarea contestata nu este autorizata de proprietarul dreptului de autor, de agentul acestuia sau de lege;

f)     o declaratie a dumneavoastra, facuta sub amenintarea/constientizare pedepsei sperjurului, prin care sunteti de acord ca informatiile din notificarea dumneavoastra sunt corecte si ca dumneavoastra sunteti proprietarul dreptului de autor sau persoana autorizata sa actioneze in numele proprietarului.

 

11.  INFORMATII GENERALE

 

11.1. Controlul Exporturilor

 

Software-ul si transmiterea de date tehnice aplicabile, in cazul in care exista, in legatura cu ServiciileeBalancedScorecard.ro sunt pasibile de controale ale exportului. Sunteti de acord sa respectati toate legile in vigoare referitoare la software sau la transmiterea de date tehnice exportate din tara in care locuiti.

 

11.2. Legea aplicabila

 

Prezentul acord este guvernat de legea romana, fara a lua in considerare conflictele dintre legi care ar putea provoca aplicarea legii de catre o alta jurisdictie.

 

11.3. Nerenuntari

 

In situatia in care observati ca alti utilizatori incalca acesti Termeni, apreciem semnalarea de catre dumnevoastra prin email la office@acumenintegrat.com cu mesajul "Incalcarea TDU". Raspunsul site-ului eBalancedScorecard.ro intr-o anumita situatie nu este relevant pentru cumeBalancedScorecard.ro poate sa actioneze privitor la o persoana diferita sau la o alta situatie intr-un timp diferit. In plus, renuntarea la vreo clauza a acestor Termeni de utilizare in ceea ce priveste orice utilizator nu poate fi invocata ca o renuntare viitoare sau continua la aceasta clauza sau la oricare alta clauza cu privire la acel utilizator sau la un oricare altul. Decizia site-ului eBalancedScorecard.ro de a intarzia executarea sau impunerea vreunui drept sau compensatie conform acestor Termeni nu reprezinta o abandonare a unui asemenea drept sau compensatie.

 

11.4.  Integrare, Amendament si Separare

 

Acesti Termeni reprezinta intregul acord legal dintre dumneavoastra si eBalancedScorecard.ro si reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciilor eBalancedScorecard.ro (dar excluzand Serviciile care, in cazul in care exista, va pot fi furnizate conform unui acord scris diferit), si inlocuieste complet orice acorduri anterioare dintre dumneavoastra si eBalancedScorecard.ro in legatura cu Serviciile eBalancedScorecard.ro. Acesta nu poate fi imbunatatit sau modificat de dumneavoastra cu exceptia unui acord format agreat de eBalancedScorecard.ro. Desi intelegem ca semnaturile digitale sau electronice sunt frecvent vazute astazi ca echivalente ale semnaturilor scrise tradtionale, in aceste scopuri nu se accepta semnatura digitala sau electronica. Chiar daca eBalancedScorecard.ro pare sa actioneze intr-un mod discordant fata de acesti Termeni de utilizare, astfel de actiuni nu ar trebui considerate ca renuntari sau ca modificari constructive ale Termenilor. Acesti Termeni functioneaza in masura maxima permisa de lege.

Daca vreo clauza a acestor Termeni este ilegala, nula sau inaplicabila, acea clauza este considerata ca fiind separata de acesti Termeni si nu afecteaza validitatea sau aplicabilitatea celorlalte clauze ale prezentilor Termeni.

Catalogul de Produse si Servicii 2013
Software managementul performantei