Acumen Integrat va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau neclaritate pe care o puteti avea cu privire la site-ul nostru.

Va rugam sa alegeti domeniul in care va putem fi de folos si daca nu gasiti raspunsul la intrebarea dumneavoastra aici, nu ezitati sa ne contactati.

Categorii de ajutor

 
Despre eBalancedScorecard.ro (3) Continutul si paginile eBalancedScorecard.ro (2)
Alte intrebari (2)
 
Ce reprezinta eBalancedScorecard.ro?
[sus]

eBalancedScorecard.ro este o platforma online care integreaza cunostinte despre conceptul Balanced Scorecard. Aceasta platforma ofera resurse de inalta calitate, precum si accesul la continut premium care permite partilor interesate despre concept sa se informeze si sa ia decizii inteligente cu privire la initiativele lor de management al performantei.

 

 
Ce resurse pot gasi pe eBalancedScorecard.ro?
[sus]

Sectiunea dedicata conceptului BSC ofera o perspectiva larga asupra concepului Balanced Scorecard. Sunt prezentate diverse puncte de vedere despre maniera in care este definit, la ce nevoi raspunde, dar si care sunt principalele beneficii ale utilizarii sale si punctele slabe.

Printre subiectele abordate in aceasta sectiune se numara si originile si evolutia Balanced Scorecard, tipologiile, dar si principalele componente care sprijina conceptul BSC: Starea Dorita in Evolutie, Hartile Strategiei, Scorcard-uri de Performanta, printre altele.

 

Sectiunea Sistemul BSC ofera o privire de ansamblu asupra procesului de implementare Balanced Scorecard, diferite roluri pe care le joaca in calitate de sistem de management al performantei la nivel strategic si realizeaza un sumar al tehnologiei suport utilizate in implementarea sa. Sunt, de asemenea, prezentate diferite aspecte ale relatiei dintre Balanced Scorecard si alte concepte de management.

 

Sectiunea BSC in practica ofera dovezi despre popularitatea si utilizarea Balanced Scorecard in organizatiile din jurul lumii. Subiectul utilizarii BSC in practica este examinat in functie de industrie, tipul companiei si tara. In plus, este disponibil si un catalog cu companiile care au adoptat conceptul Balanced Scorecard, studii care caz care descriu diferite aspecte ale implementarii BSC in diferite organizatii.

 

Utilizatorii interesati in imbogatirea cunostintelor despre Managementul Performantei ca disciplina prin intermediul studiului individual vor gasi o lista de resurse, articole recomandate, linkuri utile si carti in sectiunile Resurse si Librarie de pe site.

 

Blogul beneficiaza in permanenta de publicarea de noi articole care discuta aspecte relevante pentru initiativele de management al performantei si Balanced Scorecard in Romania.

 
Cine dezvolta proiectul eBalancedScorecard.ro?
[sus]

eBalancedScorecard.ro este un proiect initiat de Acumen Integrat, o companie romaneasca de consultanta manageriala specializata in Managementul Performantei, Managementul de Proiect si Integrarea tehnologiei suport.

Va invitam sa vizitati Acumen Integrat.

 
Catalogul de Produse si Servicii 2013
Software managementul performantei