Valoarea adaugata

Valoare adaugata

 

Fiind o platforma online de integrare a cunostintelor in domeniul managementului performantei, eBalancedScorecard.ro  (pe scurt eBSC.ro) isi propune sa ofere informatii si resurse de calitate despre conceptul Balanced Scorecard, aspect esential pentru  facilitarea initiativelor de management al performantei intr-un cadru bine fundamentat.

 

Experienta vizitatorilor pe site este definita de urmatoarele aspecte: 

 

Cercetare

  • Explorarea unui catalog cu organizatii care utilizeaza Balanced Scorecard si invatarea din experientele organizatilor  care operereaza in industrii si medii similare. Astfel de exemple ofera un punct de pornire util in procesul de personalizare, imbunatatire si dezvoltare a unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard, care va fi corelat cu directia strategica si specificul mediului in care opereaza organizatia proprie.
  • Accesarea unui catalog cu studii de caz si intelegerea modului in care implementarea Balanced Scorecard s-a derulat in diferite organizatii, ce obstacole au avut de depasit aceste entitati organizationale si ce lectii au invatat pentru imbunatatirea performantei.

 

Valoare adaugata: un catalog cu organizatii care folosesc Balanced Scorecard si legaturi catre aceste resurse care fac public modul de utilizare a conceptului in organizatii. Un catalog care centralizeaza cele mai relevante studii de caz privind organizatiile care au adoptat Balanced Scorecard.  

 

Invatare

  • Explorarea sectiunilor principale ale site-ului: Conceptul BSC, Sistemul BSC si BSC in practica. Acestea reprezinta Weltanschauung-ul eBalancedScorecard.ro, perspectiva noastra globala in ceea ce priveste managementul performantei si Balanced Scorecard.
  • Vizitatorii interesati sa-si extinda intelegerea cunostintelor despre managementul performantei ca si disciplina, prin studiu individual, vor considera utile listele de articole recomandate, link-uri  catre carti , precum si alte informatii utile din sectiunile Resurse si Librarie ale site-ului.
  • Blogul este actualizat permanent cu articole care trateaza aspecte relevante in raport cu Balanced Scorecard in Romania, oferind in acest context noutati, studii si analize relevante.

 

Valoare adaugata: un catalog cu resurse in domeniul Balanced Scorecard, filtrate prin intermediul a zeci de mii de ore de cercetare si experienta practica.

 

Interactiune

  • Contributia vizitatorilor este esentiala pentru dezvoltarea catalogului cuprinzand organizatii care au adoptat Balanced Scorecard. Toti cei interesati au posibilitatea sa propune o noua organizatie sau un nou studiu de caz pentru imbogatirea acestor cataloage.
  • Sectiunile Blog si Raspunsuri permit colaborarea intre membrii comunitatii online si contributia lor cu discutii, sugestii de articole si comentarii la continutul publicat.

 

Valoare adaugata: vizitatorii au nu doar acces la continutul de calitate publicat pe site, ci si posibilitatea de a contribui la dezvoltarea lui prin adaugarea de continut si comentarii interesante.

 

Profilul vizitatorilor

  • Profesionisti din orice industrie si din orice arie functionala;
  • Specialisti in managementul performantei, interesati in a-si extinde cunostintele in domeniu si a contribui la dezvoltarea acestuia;
  • Studenti si cercetatori.

 

Va rugam sa ne comunicati orice sugestii care ne pot ajuta sa oferim servicii mai bune, completand formularul de Feedback.

Despre

Catalogul de Produse si Servicii 2013
Software managementul performantei
smartKPIs Premium

Carti de Managementul Performantei