Presa

 

Aceasta sectiune acopera aspectele relevante pentru mass-media, fie ca este vorba de comunicate de presa, articole sau analize ce tin de activitatea eBalancedScorecard.ro.

 

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa transmiteti intrebarile dumneavoastra la adresa: office@acumenintegrat.com.

 

 

Acumen Integrat lanseaza eBalancedScorecard.ro –  Cea mai cuprinzatoare platforma online din Romania dedicata conceptului Balanced Scorecard


Cluj-Napoca, 9 Martie 2011

 

Acumen Integrat anunta lansarea site-ului www.eBalancedScorecard.ro (pe scurt si www.eBSC.ro), cea mai cuprinzatoare  platforma de informare online din Romania dedicata conceptului Balanced Scorecard (BSC).

 

Popularizat la inceputul anilor 1990 ca si un concept nou de management, Balanced Scorecard a fost adoptat cu interes atat de catre lumea academica, cat si de catre numeroase organizatii din intreaga lume. De la aparitia sa, potentialul acestui nou concept a fost recunoscut in diverse forme, primind distinctii precum aceea de cel mai bun model teoretic in 1997 din partea Asociatiei Americane de Contabilitate, in timp ce Harvard Business Review a considerat ca Balanced Scorecard a fost una dintre cele mai influente idei de management ale secolului XX. 

  

eBalancedScorecard.ro este rezultatul unei activitati intense de cercetare in domeniul Managementul Performanteidesfasurata de echipa de analisti si consultanti ai Acumen Integrat in colaborare cu partenerul sau international, eab group din Australia. Continutul sau prezinta o analiza detaliata a conceptului Balanced Scorecard, accentul fiind pus atat pe evolutia sa conceptuala asa cum este prezentata in literatura de specialitate cat si pe utilizarea Balanced Scorecard in diferite industrii si organizatii din jurul lumii. In redactarea continutului s-a pastrat o pozitie echidistanta fata de multiplele interpretari ale Balanced Scorecard, opiniile asupra impactului sau in organizatii fiind contrabalansate cu o trecere in revista a criticilor aduse conceptului de catre diversi autori, precum si comparatii cu alte concepte de management.

  

„Relevanta eBalancedScorecard.ro pentru mediul de afaceri din Romania este reprezentata de accesul facil la o platforma cu informatii si cunostinte variate despre conceptul Balanced Scorecard si a modului in care acesta este aplicat si utilizat in practica de catre organizatii din intreaga lume”, mentioneaza Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul Acumen Integrat si editor al eBalancedScorecard.ro. „Colectivul editorial si-a propus sa ilustreze atat beneficiile implementarii si folosirii Balanced Scorecard in organizatii cat si a provocarile pe care le prezinta o astfel de initiativa.”

 

Complementar cu informatiile prezentate pe eBalancedScorecard.ro, initiativa Acumen Integrat de promovare a conceptului Balanced Scorecard in Romania este sustinuta si de:

 

  • Blogul BalancedScorecardinRomania.ro – cel mai cuprinzator centru de informare in privinta utilizarii conceptului Balanced Scorecard in Romania;
  • Studiul Balanced Scorecard in Romania – dedicat in exclusivitate analizei modului in care conceptul Balanced Scorecard este perceput de catre spectrul de profesionisti din Romania, precum si a gradului de utilizare a conceptului Balanced Scorecard in cadrul organizatiilor din tara noastra;
  • Grupul de discutii Balanced Scorecard in Romania pe Linkedin, dedicat tuturor practicienilor, cercetatorilor si consultantilor care doresc sa participe cu idei si perspective constructive si nepartizane la imbunatatirea modului in care conceptul Balanced Scorecard este inteles si utilizat in Romania.

 

Despre Acumen Integrat

 

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei. 

 

Persoana de contact:

Gabriela Grosu

Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen Integrat

Tel: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro

Website: www.acumen.ro

Despre

Catalogul de Produse si Servicii 2013
Software managementul performantei
smartKPIs Premium

Carti de Managementul Performantei