Echipa

 

Consideram ca valoarea unei organizatii este data de oamenii care o formeaza.

 

Echipa eBalancedScorecard.ro este formata din consultanti tineri, cu o pregatire academica  si profesionala consistenta. Membrii echipei beneficiaza de un impuls interior puternic pentru excelenta si un interes autentic in sustinerea clientilor prin expertiza asupra unui subiect de interes.

 

 

 

Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala
Editor www.eBalancedScorecard.ro

 

Adrian BrudanExperienta profesionala si traseul educational i-au facilitat lui Adrian dobandirea de competente variate in domeniul consultantei in management.

 

Interesat de activitatea de cercetare academica, Adrian a dobandit in timpul studilor post-universitare dar si dupa finalizarea acestora cunostinte aprofundate in managementului performantei si a modelelor de maturitate.

 

Temele  de cercetare abordate analizeaza folosirea modelelor de maturitate pentru managementul performantei, rezultatele cercetarii sale oferind un punct de plecare solid in studiul si standardizarea unui Model de Maturitate a Mangementului Performantei in organizatii.

 

Adrian detine o pregatire educationala variata:

  • Masterat international in “Afaceri si Drept“, Aarhus School of Business (ASB), Universitatea din Aarhus, Danemarca
  • Certificare in “Tehnici Avansate de Management”, European Summer School in Advanced  Management (ESSAM), program international MBA, Aarhus, Danemarca
  • Masterat in “Management si Integrare Europeana”, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest, Timisoara
  • Licenta in “Relatii Economice Internationale”, Facultatea de Economie si Administrare a  Afacerilor, Universitatea de Vest, Timisoara

 

In calitate de consultant, Adrian detine o experienta valoroasa atat in domeniul managementului performantei, cat si al managementului de proiect. Experienta si cunostintele sale variaza de la implementarea si folosirea sistemelor de management al performantei precum Balanced Scorecard, la documentarea si selectia de indicatori de performanta si dezvoltarea de instrumente de tip Dashboard si Scorecard, personalizate pentru cele mai variate industrii si arii functionale existente intr-o organizatie.

 

Pregatirea educationala si profesionala a lui Adrian este intregita de participarea la o serie de seminarii si conferinte internationale in domeniul Managementului Performantei, Balanced Scorecard si Indicatori de Performanta:

  • The Australian and New Zealand Academy of Management (ANZAM), Conferinta Academica, 8-10 Decembrie 2010, Adelaide, Australia
  • The Palladium Group Strategy Execution Seminar, Strategy Execution and Performance – Delivering Breakthroughs in the Next Decade, cu Dr. Robert Kaplan, 15 Septembrie 2010, Melbourne, Australia
  • Asia Business Forum, Measurement & KPIs for HR, 29 – 1 Decembrie 2010, Kuala Lumpur, Malaysia

 

In prezent, in urma stagiului de pregatire si specializare in Australia, in cadrul companiei de consultanta eab group, partenerul international al Acumen Integrat, Adrian este  reponsabil de coordonarea transferului de cunostinte catre Acumen Integrat si coordonarea implementarii proiectului indicatorideperformanta.ro.

 

 

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare

 

Gabriela GrosuGabriela detine o pregatire academica interdisciplinara, coreland cunostintele teoretice cu interesele sale in marketing online, advertising si comunicare de brand. Acumularea notiunilor din lumea dominata de media si conglomeratul de branduri a fost aprofundata prin activitatile din afara sferei academice prin care Gabriela a dobandit capabilitati in marketing si comunicare.

 

S-a remarcat prin participarea la festivaluri de publicitate obtinand premii importante, urmand stagii de internship si practica in cadrul unor companii si agentii specifice marketingului si advertisingului, dandu-si aportul in campanii de comunicare pentru organizatii non-profit si participand la conferinte racordate marketingului.

 

Cu un focus profesional pe construirea, pozitionarea si marketingul online al brandurilor, experienta ei in marketing si comunicare ii permite sa inteleaga instrumentele de social media, web marketing, relatii publice, research si branding.

 

Este absolventa specializarii Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Universitatea „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca. Valoarea pregatirii sale este completata de Masteratul Publicitate pe care il urmeaza in prezent, dezvoltandu-si interesul si pasiunea pentru marketing.

 

 

Valeriu Pernes, Online Marketing Strategist

 

Valeriu a dobandit o serie de cunostinte variate ca licentiat in Comunicare si Relatii Publice, specializare pe care a urmat-o in cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, la Universitatea „Babes-Bolyai" Cluj-Napoca. In prezent, urmeaza masteratul de Publicitate din cadrul aceleiasi facultati.

 

De-a lungul anilor de studiu, Valeriu s-a remarcat prin participarea la concursuri si festivaluri de publicitate de talie nationala, castigand premii la Olimpiadele Comunicarii, Junior PR Awards si Festivalul Studentesc de Publicitate Cluj-Napoca.

 

Pregatirea teoretica s-a imbinat cu experienta acumulata prin testarea in mediul offline, dar mai ales online, a modelelor discutate in mediul universitar. Un exemplu relevant in acest sens este lucrarea sa de licenta care trateaza social media din multiple perspective si experimenteaza modelele comunicationale existente.

 

A creat identitati de brand si campanii de comunicare pentru entitati din divese domenii (ONG-uri, consultanta, arta, industria alimentara, proiecte europene).  Pe langa acest aspect, Valeriu a gestionat si segmentul IT al acestor entitati, imbunatatind performanta organizationala. 

 

 

Echipa este sustinuta de o retea nationala de asociati si o retea internationala de mentori, parteneri si colaboratori.

Despre

Catalogul de Produse si Servicii 2013
Software managementul performantei
smartKPIs Premium

Carti de Managementul Performantei