Despre eBalancedScorecard.ro


Ce

  • eBalancedScorecard.ro este cea mai cuprinzatoare  platforma de informare online din Romania dedicata conceptului Balanced Scorecard (BSC). Contine o analiza detaliata a conceptului BSC, accentul fiind pus atat pe evolutia sa conceptuala asa cum este prezentata in literatura de specialitate dar si asupra utilizarii BSC in diferite industrii si organizatii din lume. Prezinta multiplele interpretari ale Balanced Scorecard, comparatii cu alte concepte de management, opinii asupra impactului sau in organizatii, precum si critici aduse conceptului de catre diversi autori.   

 

Cum

  • Sectiunea Conceptul BSC ofera o perspectiva ampla asupra Balanced Scorecard - ca si concept de management. Sunt prezentate puncte de vedere diferite cu privire la definirea conceptului, nevoile adresate, beneficiile si principalele puncte slabe ale acestuia. Originile si evolutia Balanced Scorecard, diferitele tipologiile, dar si componentele de baza ale conceptului, precum Starea Dorita de Evolutie, Harta Strategiei, Scorecard-ul de Performanta sunt, de asemenea, subiecte tratate in aceasta sectiune.

 

  • Sectiunea Sistemul BSC prezinta o perspectiva ampla asupra procesului de implementare a Balanced Scorecard, diferitele roluri ale acestuia ca sistem de management al performantei si realizeaza un sumar al aplicatiilor software care faciliteaza utilizarea si monitorizarea eficienta ale sistemului BSC. Aspecte ale relatiei Balanced Scorecard cu alte concepte de management sunt, de asemenea prezentate.

 

  • Sectiunea BSC in practica ofera dovezi concrete ale popularitatii si folosirii Balanced Scorecard in cadrul organizatiilor din intreaga lume, analizate in raport cu tipul industriei, tipul companiei si tara. Un catalog cu organizatii care au adoptat Balanced Scorecard este in mod continuu updatat cu noi intrari, alaturi de o lista cu studii de caz care ilustreaza diferite aspecte ale implementarii Balanced Scorecard in organizatii. 

 

Unde


Echipa care a contribuit la dezvoltarea site-ului eBalancedScorecard.ro are sediul companiei in Cluj-Napoca, Romania.

 

Cine


eBalancedScorecard.ro
este un proiect initiat de Acumen Integrat,  o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. 

 

Cand


eBalancedScorecard.ro
este rezultatul unei cercetari indelungate in domeniul strategiei si a managementului performantei, precum si a altor domenii complementare: managementul de proiect, managementul schimbarii, managementul riscului, managementul cunoasterii.

 

De ce

  • eBalancedScorecard.ro a fost dezvoltat pentru a fi folosit ca o sursa de informatii sigura si credibila, in scopul sustinerii initiativelor care vizeaza aspecte legate de managementul performantei organizationale.
  • Valoarea adaugata a site-ului este reprezentata de accesul facil la o platforma cu informatii si  cunostinte valoroase despre conceptul Balanced Scorecard si a modului de utilizate a conceptului  in practica de catre organizatii.

Despre

Catalogul de Produse si Servicii 2013
Software managementul performantei
smartKPIs Premium

Carti de Managementul Performantei