Despre Acumen Integrat

 

Acumen IntegratInfiintata in anul 2004, Acumen Integrat este un furnizor de servicii de management al performantei in organizatii, oferind clientilor sai urmatoarele tipuri de servicii:

  • Consultanta – pentru imbunatatirea formularii, comunicarii si realizarii obiectivelor organizationale la nivel strategic, operational si individual
  • Solutii personalizate – pentru dezvoltarea si implementarea de procese, instrumente si sisteme de management al performantei in organizatii, bazate pe metodologii precum Balanced Scorecard
  • Training si instruire – pentru imbunatatirea performantei si dezvoltarea capabilitatilor interne la nivel de procese si sisteme de management al performantei, de la selectia Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs), la implementari Balanced Scorecard

 

Viziunea noastra este sa fim recunoscuti drept principalul furnizor de servicii de management al performantei si un contribuitor influent in dezvoltarea Managementului Performantei ca disciplina si practica in Romania.

 

Solutiile noastre personalizate se bazeaza pe metodologii si modele recunoscute la nivel international, precum:

  • Balanced Scorecard;
  • Performance Prism;
  • European Foundation for Quality Management (EFQM) Excellence Model;
  • Projects In Controlled Environments version 2 (PRINCE2TM) metoda in Project Management;
  • The Project Management Body of Knowledge (PMBOK®).

 

Specializari

Expertiza noastra se bazeaza pe cunostinte si experienta in managementul performantei si discipline adiacente precum managementul de proiect si integrarea tehnologiei, oferind clientilor servicii complete pentru a raspunde nevoilor organizatiilor la nivel strategic, operational si individual.

 

Convergenta disciplinelor

Recunoscand interdependenta managementului performantei cu alte discipline (gandirea sistemica, management strategic, managementul calitatii, management de proiect, resurse umane, finante si marketing), ne dezvoltam continuu abilitatile in directia acestora, pentru a maximiza calitatea serviciilor oferite.

 

Inspiratie

In activitatea noastra ne inspira atat experienta dobandita alaturi de clientii si partenerii nostri, cat si cercetarea stiintifica. In mod constant consultam publicatiile de specialitate si literatura dedicata acestui domeniu. Acest lucru de permite sa dezvoltam recomandari personalizate si sa livram rezultate importante pentru clientii nostri.

 

 Nivelul de cunostinte

Am dezvoltat o baza cuprinzatoare de cunostinte in managementul performantei, constand din resurse disponibile online (exemple KPIs si alte instrumente similare, articole, analize si studii de specialitate), template-uri de monitorizare a performantei si modele de sisteme si procese specifice. Fiecare dintre proiectele noastre este personalizat in functie de nevoile organizatiei-client, prin aplicarea cunostintelor si adaptare la contextul organizational specific.

 

Inovatie

Creativitatea si flexibilitatea ne permit sa oferim constant solutii inovative pentru clientii nostri. Acumulam, analizam si procesam cantitati vaste de informatii pentru a onora angajamentele pe care ni le asumam. Si, cel mai important, stim sa ascultam, sa implicam factorii interesati si sa facilitam dezvoltarea de idei inovative impreuna cu acestia.

 

Orientarea spre rezultate

Oferim rezultate masurabile clientilor nostri, punand accent si asupra experientelor de invatare ale acestora. Astfel, aducem un grad ridicat de valoarea adaugata si un nivel inalt de rentabilitate a investitiilor clientilor nostri.

 

Simplitate

Credem in oferirea unor solutii simple si utile pentru clientii nostri. Dezvoltam instrumente precum Destinatia Organizationala, Harta Strategiei, Scorecard-uri si Dashboard-uri pentru managementul si masurarea performantei, oferind vizibilitate si accesibilitate facila in raport cu nivelul de performanta atins. Astfel, asiguram prioritizarea datelor relevante si comunicarea acestora la toate nivelurile din organizatie. 

 


PMBOK® este o marca inregistrata a Project Management Institute, Inc.

Despre

Catalogul de Produse si Servicii 2013
Software managementul performantei
smartKPIs Premium

Carti de Managementul Performantei