Blogul Balanced Scorecard in Romania

 

BalancedScorecardinRomania.roBalancedScorecardinRomania.ro (pe scurt si www.BSCn.ro), este primul blog de limba romana dedicat in exclusivitate conceptului Balanced Scorecard. Disponibil inca din luna Septembrie 2010, www.BSCn.ro contine o serie de articole si analize din domeniu si atrage deja zeci de vizitatori zilnic.

 

Platforma www.BalancedScorecardinRomania.ro isi propune sa serveasca drept cel mai cuprinzator centru de informare despre Balanced Scorecard in Romania, contribuind in acest mod la intelegerea si imbunatatirea modului in care acest concept este utilizat.

 

Echipa redactionala este formata din:

  • Editor: Adrian Brudan, Consultant in Managementul Performantei in cadrul eab group, Melbourne, Australia, partenerul international al Acumen Integrat, o companie pionier a introducerii si promovarii Balanced Scorecard in Romania si Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul Acumen Integrat.

 

Din continutul disponibil online fac parte:

  • Lista de articole academice publicate pe aceasta tema de catre cercetatori romani sau care analizeaza folosirea conceptului Balanced Scorecard in organizatiile din Romania;
  • Catalog cu organizatii din Romania cunoscute ca fiind utilizatoare ale conceptului Balanced Scorecard;
  • Sectiune cu noutati/stiri despre implementarea si folosirea conceptului Balanced Scorecard atat in Romania, cat si in lume.

 

Colaborarea intre practicieni, cercetatori si consultanti este incurajata prin:

  • Contributia cu perspective constructive la continutul publicat;
  • Discutii in cadrul grupului ‘Balanced Scorecard in Romania’ disponibil in cadrul retelei profesionale LinkedIn;
  • Intrebari si raspunsuri in cadrul platformei online www.IndicatoridePerformanta.ro (pe scurt www.KPIs.ro).

Despre

Catalogul de Produse si Servicii 2013
Software managementul performantei
smartKPIs Premium

Carti de Managementul Performantei